43 відгуків
+380 (63) 437-20-30
Проектирование и комплексное оснащение профессиональной кухни

Візки

Візки пердвижные є незамінним помічником для обслуговуючого персоналу закладів громадського харчування, готелів і харчових виробництв. Пересувні візки можуть мати різне призначення:
Візки сервірувальні використовуються на професійних кухнях і залах обслуговування
основні призначення:
-обслуговування клієнтів
-транспортування страв з кухні в зал
-транспортування продуктів харчування
Їх Застосування робить сервіс харчування більш зручним. Сервірувальні візки виробляються в двох модифікаціях: дво - і трьох-рівневі. Матеріал виконання харчова нержавіюча сталь яка піддається легкої санітарній обробці і сертифікована для використання на професійній кухні
Візки кондитерські заготівельні використовуються у всіх цехах професійній кухні. Основне призначення транспортування заготовок між цехами.Їх основне призначення транспортування сировини перед термічною обробкою між виробничими цехами.
Візок кухонні для мийного цеху - має вигляд полиці для сушіння посуду на колесах використовується для транспортування брудної між цехами і чистого посуду після миття до місця зберігання.
Платформна візок вантажний) - використовується для транспортування продукції від зони поставки товарів у виробничих цехів і місць зберігання продукції.
Візки для ящиків - використовуються для транспортування продукції зі складу на кухню або інші цехи .

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner